Meist
Üle 40 aasta kogemust ja traditsioone
Anšoovise tootmist alustati koostöös soomlastega nelikümmend aastat tagasi tollases S.M. Kirovi nimelisenäidiskalurikolhoosi Kulinaariatehases. Esialgselt toodeti anšoovist Eesti ja Soome turule. Hilisemalt lisandus Taani, Läti ja allhange Saksamaale (Norda Lysell), kellega tegime koostööd ligemale kakskümmend aastat.
Tehas on viidud vastavusse Euroopa Liidus kehtivate nõuetega, sh HACCP nõuetega.
Põhilised eksporditurud: Soome, Taani, Rootsi ja Läti. Tooraine pärineb püügipiirkonnast FAO 27.
Oleme paindlikud klientide soovidele vastu tulles – ühiseks eesmärgiks on saavutada edu soovitud turul ja arvestada kohalike maitseeelistusi. Toodame vastavalt klientide retseptuuridele, kasutades nende pakendidisaini ja kaubamärki.
Raigo Valkenpert
Enterpriis OÜ juhatuse liige
Meie missioon
Meie visioon
on edendada Eesti käsitöötoidu mainet rahvusvahelisel areenil ja pakkuda Euroopa parimaid kilutooteid kõigile parimatel tingimustel.
Kvaliteedi ja toiduohutuse poliitika
- Kalatooted kõrge Euroopa kvaliteediga
- Lähtuda kalatoodete ja kalandustoodete tootearenduses ainult kvaliteetsest toorainest ning tuua oma toodang turule täie vastutusega selle ohutuse ja kvaliteedi osas. Arvestad seejuures kliendi soove, vastata kokkulepitud tingimustele ja olla keskkonnasäästlik
- Järgida toiduohutuse põhimõtteid, juhinduda riikides kehtestatud seadusandlusest, ettevõtte töökorraldusreeglitest, eetikakoodeksist ja personali vastutusest ning täita IFS-i nõudeid
- Lähtuda tooraine ostmisel ja tellimuste täitmisel jätkusuutlikkusest, eelistades võimalusel jätkusuutlikult püütud kala
- Tagada nõuetekohane enesekontrolli süsteemi ülesehitus ning kõik vajalik töötingimuste ja –vahendite osas enesekontrolli läbiviimiseks
- Tagada hügieenialane koolitus kõigil ettevõtte tasanditel, kindlustada kogu personali teadlikkus ettevõttes kehtivast kvaliteedi- ja toiduohutuse poliitikast ning tagada poliitika elluviimine kogu protsessi ulatuses tarneahela lõpuni
Toiduohutuse poliitika vaatame üle vähemalt kord aastas ja vajadusel ajakohastame selle. Me peame oluliseks tarbijate arvamusele reageerivat ja kaebuseid ennetavat korraldust ning sellele järgnevate abinõude rakendamist. Kvaliteedialaseid ja toiduohutuse süsteemiga seonduvaid küsimusi arutab toiduohutuse eest vastutav töörühm HACCP koosolekutel vähemalt kord kuus või vastavalt vajadustele.
Meie meeskond
Isa ja poegade juhtimisel töötab ettevõttes tänaseks hulgaliselt abikäsi, et teile võimalikult kiiret ja sujuvat kogemust pakkuda.
Kui soovid meie pakutavaga tutvuda, siis vajuta allpool olevale nupule.
Raigo Valkenpert
Juhatuse liige
Raigo teostab meie turunduseesmärkide täitmist ja partnerite brändipuhtuse tagamist.
Andre Valkenpert
Tegevjuht
Vanusega tuleb kogemus ning seda on aastakümneid hulgikaubanduses töötanud Andrel hulgaliselt.
Mirko Valkenpert
Logistika
Infotehnoloogia taustaga Mirko hoolitseb selle eest, et ka kõik virtuaalne õlitatult toimiks.